• De PR Zaak – jouw PR, mijn zaak: heldere boodschap, treffend beeld, passende tekst, spetterend drukwerk, creatieve persberichten, fraaie advertenties en doeltreffende (social media) acties!

Wie

Ilse van Dijk

De PR Zaak is het bedrijf van Ilse van Dijk. Zij heeft een lange en gevarieerde marketingachtergrond o.a. binnen de culturele sector.

Na het volgen van de opleiding Cultuurbeleid en Kunstmanagement is zij werkzaam geweest bij verschillende organisaties met wisselende takenpakketten, maar altijd gericht op marketing en communicatie.

Zo werkte zij meerdere jaren als hoofd publiciteit voor DWA danswerkplaats en dansproductiehuis in Amsterdam, het huidige Dansmakers. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij theater- en dansgezelschappen zoals Hotel Modern, THIM Muziektheater, Leine & Roebana en Dansgroep Amsterdam, het muziekensemble NAP, impresariaten zoals Theaterzaken Via Rudolphi en Frontaal Theaterbureau, en werkte zij voor diverse festivals, zoals het Holland Festival, Julidans, het dansfilmfestival Cinedans en het Zuid-Afrikaanse Afrovibes Festival.

Zij werkte vele jaren voor De Châtel sur Place van choreografe Krisztina de Châtel en voor WArd/waRD, het Belgisch-Nederlands dansgezelschap van Ann Van den Broek. Momenteel werkt ze o.a. voor het dansgezelschap IVGI&GREBEN van de choreografen Uri Ivgi en Johan Greben.

Ilse van Dijk beschikt over een groot medianetwerk en werkt samen met specialisten zoals grafisch ontwerpers, drukkers en vertalers. Zij zet graag haar jarenlange PR-ervaring en haar uitgebreide netwerk voor u in!

Ilse van Dijk