• De PR Zaak – jouw PR, mijn zaak: heldere boodschap, treffend beeld, passende tekst, spetterend drukwerk, creatieve persberichten, fraaie advertenties en doeltreffende (social media) acties!

Wie

Ilse van Dijk

Vanuit De PR Zaak werk ik al jaren met veel plezier aan verschillende marketingopdrachten met name binnen de culturele sector. Na het volgen van de opleiding Cultuurbeleid en Kunstmanagement ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties met wisselende takenpakketten, maar altijd gericht op marketing en communicatie.

Zo werkte ik meerdere jaren als hoofd publiciteit voor DWA danswerkplaats en dansproductiehuis in Amsterdam. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij theater- en dansgezelschappen zoals Hotel Modern, Leine & Roebana, Dansgroep Amsterdam, het muziekensemble NAP, Toneelgroep Oostpool, impresariaten zoals Theaterzaken Via Rudolphi en Frontaal Theaterbureau, en werkte ik voor diverse festivals, zoals het Holland Festival, Julidans, het dansfilmfestival Cinedans en het Zuid-Afrikaanse Afrovibes Festival.

Ik werkte vele jaren voor De Châtel sur Place van choreografe Krisztina de Châtel en voor WArd/waRD, het Belgisch-Nederlands dansgezelschap van Ann Van den Broek. Momenteel werk ik o.a. voor het dansgezelschap IVGI&GREBEN van de choreografen Uri Ivgi en Johan Greben.

Ik beschik ondertussen over een groot medianetwerk en werk samen met specialisten zoals grafisch ontwerpers, drukkers en vertalers. Ik zet graag mijn jarenlange PR-ervaring en mijn uitgebreide netwerk voor u in!

ilse-van-dijk-de-mindfulness-zaak-200x252